tirsdag 2. januar 2018

Godt nytt strikkeår

Jeg strikket i 2017 også. Bloggen har ligget død og det kommer den sannsynligvis til å fortsette å gjøre, men her er et lite livstegn. Strikking har flyttet seg til Instagram, jeg er mest aktiv der jeg også. Du finner meg her.

judithsnilsen

Her er noen av mine prosjekter i 2017, mine beste ni. Få fullførtbilder, men alle prosjektene på bildet ble fullført i 2017.
Årets morsomste var Saco Otavalo som jeg prøvestrikket for Torirot. Bilde tre og åtte.
2017 var året jeg gikk amok i hylla med Lett Lopi da min lokale garnbutikk dessverre la ned. Det resulterte i tre (snart fire) varme genser. Min brune Riddari/Birki, ble en varm favorittgenser. Bilde en.
Jeg strikket noen par eventyrvotter også. Ble kjempefornøyd med Aladdins lampe, bilde to, strikket i godt norsk ullgarn, nemlig Finull.

Strikkeplaner for 2018? Fullføre noen påbegynte gensere, strikke et par luer kanskje, og så får jeg aldri nok votter. Ønsker deg også et godt nytt strikkeår.

3 kommentarer:

  1. Godt nyttår til deg! Så mye flott du har strikket i året som har gått! Dessverre så vet jeg ikke hvordan instragram virker, så det blir med blogging!

    SvarSlett
  2. Så kjekt med eit innlegg frå deg, og så mange flotte plagg du har strikka. Godt nytt strikkeår frå meg.

    SvarSlett
  3. Godt nyttår til deg også! Det er en imponerende samling av prosjekter fra 2017, så jeg gleder meg til å følge deg i 2018!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin