lørdag 14. august 2010

Sommermat

Krabber til avkjøling

Den aller beste sommermaten her sør er krabber! Her ligger krabbene til avkjøling, etter å ha blitt kokt på bål på ei øy ute i skjærgården. Ingenting er som krabber fulle av deilig mat, og et langt måltid med gode venner og god tid til å pirke ut all maten av fotstøet.

Makrell

Det er ikke så værst med makrell heller. 6-åringen og fetteren hans fikk makrell på fiskestang i sommer, det var stas, og de ble veldig gode krydret med salt og pepper og stekt i folie!

5 kommentarer:

  1. Mmmmm...så deilig sommermat!! Her er planen å sette krabbeteiner og, så snart vi får delen som trengs til påhengsen...

    SvarSlett
  2. Det er mye godt i sjøen, og ingenting smaker bedre enn selvfanget mat, gjerne tilberdt utendørs. Dette er sommer! :o)

    SvarSlett
  3. Nam,nam det såg virkelig godt ut:))

    SvarSlett
  4. Så härligt det ser ut! Jag som älskar skaldjur...

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin