tirsdag 23. desember 2014

Bli med på romjulsstrikken

Skogfeens hage

Her er julevottene mine: Skogfeens hage, selvsagt med passende lue til. Tori som har laget mønsteret til vottene, har skrevet om det på Eventyrbloggen. Mine votter er strikket på pinne 2,5 i Christel Seyfarths lammeullgarn. Det gikk med 35 garn til vottene og 30 gram til lua, så dette er ikke noe garnsluk. Lua er blitt lett og varm. Mønsteret finnes i den siste e-boka til Vottelauget: Flere votter fra Eventyrskogen.

Skogfeens hage

Vottelauget arrangerer romjulsstrikk for deg som har lyst til å strikke eventyrlige votter i romjula. I de to vottebøkene Vottelauget har utgitt i høst, er det votter både for nybegynnere og øvede strikkere, det er bare å kaste seg ut i det. Bruk rester av ullgarn du allerede har i hus, eller kjøp deg et par nøster i fine farger. Votter har man alltid bruk for, supre gaver er det også. Et par som er fullført innen 4. januar, vinner garn til votter eller lue.

Det kommer mer info om Romjulstrikken på Eventyrbloggen. Det er tilsammen 14 vottemønster å velge blant, pluss ei lue. Mønster finner du her og her.

Ønsker alle ei riktig god jul. Vi strikkes i romjula!

2 kommentarer:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin