onsdag 29. september 2010

Lue i Malabrigo

Lue i Malabrigo

Jeg kjøpte en hespel med Malabrigo da jeg var i garnhimmelen i Gøteborg. Jeg hadde hørt mye fint om garnet, og det var nytt for meg, så jeg måtte jo prøve det. Planen var å strikke lue, luer er en grei liten ting å strikke når man skal teste nytt garn eller et nytt mønster. Mønsteret fant jeg på Ravelry, det heter Star Crossed Slouchy beret. Bildet mitt er ikke rettferdig i forhold til flettemønsteret, det er veldig enkelt og veldig fint. Garnet var godt å strikke av, selv om pinner nummer åtte ikke er favoritten, men lua er blitt myk og varm, tror jeg bare beholder den på...

9 kommentarer:

 1. Den lua var veldig flott! Liker slik fasong :) Og garnet var faktisk så lekkert at jeg må søke litt rundt om jeg kan finne det på en nettbutikk. Morsomt å prøve noe nytt!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen du, får jeg lov å spørre om det er Malabrigo Worsted garnet heter? Fant det på pinnsvindesign. På forhånd takk :)

  SvarSlett
 3. Garnet heter Twist, det er 137 meter på 100 gram så det er ganske tykt. Worsted garnet er på 192 meter, så det er tynnere. Worsted har jeg ikke strikket med, men vanligvis foretrekker jeg tynnere garn, det kommer jo litt an på hva prosjektet er.

  SvarSlett
 4. Åhhhh den var fiiiiin. Tror jeg må vurdere åå strikke en slikk gitt :D

  SvarSlett
 5. Stilig møster!! Og likte farsongen kjempegodt - litt baggy må det være. Ja, du får bare ha den på! Det begynner virkelig å bli kaldere ute...brrr... Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Flott lue:) Mønsteret ser fint ut.

  SvarSlett
 7. Flott lue og herlige farger! Jeg har noen nøster malabrigo liggende, men det er mye tynnere og skal etter planen bli sokker :)
  Fikk lyst til å strikke lue jeg også ;)
  God fredag!

  SvarSlett
 8. Så utrolig mye fint du lager! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin