tirsdag 26. juli 2011

Brått litt for nært

Brått litt for virkelig

Boka Morgen i Jenin handler om en palestinsk familie fra 1943 og framover, ei trist familiehistorie, nøkternt fortalt, uten for mye sentimentalitet. Jeg var halvveis i boka da det smalt i Oslo, men den blir nok liggende ei stund før jeg fortsetter, det er mer en nok å forholde seg til vårt eget nyhetsbilde akkurat nå.

Rosene og samholdet i gatene i Oslo og mange andre byer gleder, og jeg lar rosene i vår egen hage være en påminnelse om de viktige tingene i livet.

Hage

3 kommentarer:

  1. For min del blir noe litt - plassert - liksom. En av sønnene er nestleder i Unge Venstre. De kjennert jo hverandre på kryss av partier, så han har mistet mange... Det rører oss, og meg. Jeg kan bare ringe, og det hjelper så lite. Skulle ønske jeg kunne klemme godt, men, sånn er det... Han jobber/studerer/bor i Oslo. Det ødela mye i hverdagen for mange, dette her... Ha en fin uke! S-hilsen

    SvarSlett
  2. Det er heilt ubegripelig, og rammar så mange! Eg er ikkje direkte råka, men kjenner likevel ei sorg som kjem sigande på når eg minst ventar det. Klumpen i halsen er der stadig!

    SvarSlett
  3. Holder på med samme boka, og det er sant det ble litt rart...når den forferdelige terroren kom så nært inn i hverdagen vår. Veska under var ihvertfall veldig fin, praktisk i bilen og båten,- og over alt tror jeg må lage meg en sånn.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin