onsdag 30. oktober 2013

Strikk lue med rev du også

Reven sier ingenting

I vinter strikka jeg revevotter, i høst ble det lue etter samme diagram. Nederst strikka jeg ei latvisk flette, men den kan enklet erstattes med en vrangbord. Diagrammet har jeg tegnet selv etter et revehode i den danske boka Hønsestrik. Garnet er Tynn alpakka på pinner nummer 3,5. Lua passer til et lite barnehode, masketallet er 110. Jeg har improvisert fellingen i toppen ved å legge inn fellinger i feltene mellom revene, de øverste hodene har også fått forkortet hode.

Taus rev

Her er diagrammet. Masketallet må være delelig med 10. Jeg har lagt inn ei lagt inn ei omgang med bakgrunnsfargen mellom hver revebord.

Legg gjerne igjen en kommentar her om du bruker diagrammet til lue eller votter (nysgjerrig.)

 Revehoder

9 kommentarer:

 1. Artig lue! Reven er jo i skuddet nå :-)

  SvarSlett
 2. Flott lue du har laget der..:-) Takker for forklaring på framgangsmåten. Men ser du har lagt inn bånd nede på kanten på lue, kan du lage et innlegg på hvordan du gjør dette?

  SvarSlett
 3. Så fin den ble. Flotte farger.
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin,fikk lyst til å strikke en jeg også.
  Gir deg beskjed hvis/om jeg gjør.
  Takk for diagramet

  SvarSlett
 5. Fin lue og takk for oppskrift :) Ha en fin torsdag. Hilsen Fjellgeitbundingen.blogg.no

  SvarSlett
 6. Stilig :) Så snill du er som deler oppskrift :) Jeg har strikket en annen variant og etter å ha vist den på facebook har jeg fått bestillinger, så nå er jeg snart ferdige med 3 til.. The fox ble virkelig populært :)

  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 7. Så morsomt mønster, utrolig koselig at vi kan dele mønsteret. Tusen takk. Flotte luer, blir nok ikke noen rev på har ikke tid denne gangen. Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin