lørdag 7. november 2015

Vottefavorittene fra i fjor

Eventyrvotter i 3-tråds Sjølingstadgarn
Jeg har ikke tall på alle vottene jeg har strikket siste halvannet året, det er blitt en del. Her er to favorittpar fra forrige vinter, et i tynt garn og et i tykkere garn. Vottene Eventyrlauv er førstevalget når jeg skal ut på sykkeltur, vottene er blitt gode og varme i 3-tråds Sjølingstadgarn. Et veldig morsomt mønster å strikke, og veldig fint for en nybegynner i mønsterstrikk. Fin form på fellingen også, men best av alt: de er varme!

Eventyrvotter Dette er Skogfeens hage, vottene prøvestrikket jeg for eboka Flere votter fra Eventyrskogen, men mønsteret er også å finne i boka Eventyrvotter. Vottene er herlig lette for en by- eller rusletur. Jeg brukte Christel Seyfarths lammeull, 35 gram garn i tre farger gikk med. Vil du bruke norsk garn er Raumas lammeull et veldig godt alternativ.

Jeg er ingen ivrig blogger for tida, men jeg strikker fortsatt. Som en takk til dere som fortsatt stikker innom bloggen min av og til, kommer en liten gi bort i neste innlegg. Så følg med!

7 kommentarer:

 1. Hyggelig med et lite livstegn på bloggen din! Det er sikkert flere enn meg som har savna det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja, jeg håper det. Ser av telleren at mange er innom selv om det er taust fra meg.

   Slett
 2. Leser alle innlegg , så det var fint med noe nytt fra dun kant også .
  Så fine votter, liker fargevalgene dine.
  Forts go helg !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg skal forsøke å øke hyppigheten litt. God helg til deg også!

   Slett
 3. Så kjekt at du bloggar igjen :) Nydelege vottar i flotte fargar.

  SvarSlett
 4. Så moro å lese at Eventyrlauv får vere med på sykkeltur! To fine par vottar, som i fargane også matchar adventstida som er i vente! PS: Eg er spent på gi-bort-en din, og gler meg til å følgje vidare blogging :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin