søndag 15. februar 2009

Min første genser

Min første genser

Dette var min første genser, strikket en gang på åttitallet. Det var en ganske pedagogisk genser, strikket i striper og enkle mønster i diverse restegarn fra mamma og noe jeg hadde kjøpt selv. Pedagogisk fordi jeg med hurtige garnskift kunne se at det gikk framover. Husker det gikk en farsott på ungdomsskolen, "alle" strikket mønstrete, fargerike gensere. Den ble mye brukt også, den nederste delen er strikket på nytt, vrangborden ble utslitt og frynsete.

My creation

Den er fra åttitallet denne også, en kort og vid modell med nesten flaggermusermer. Modellen funker altså ikke lenger, men jeg liker fortsatt trekantmønsteret, synes det er en fin måte å bruke opp garnrester på. En bunnfarge og et enkelt mønster som gjentas i forskjellige farger. Kunne blitt bra på votter og luer også, og alle små mønster egner seg, skulle kanskje prøve med små kattehoder? Det ville ungene likt.

1 kommentar:

  1. Så gøy å se alt det fine du lager. dette er jo bare typisk Judith. Kan nesten ikke huske at du noengang har sittet i en sofa uten strikketøy. Dine barn er heldige som har en så flink mamma. :-) Skulle gjerne hattbåde islandsgenseren og alle sokkene!!! Alt jeg får til er leggvarmere;-)
    Klem fra x-samboer i Sven Brunsgt.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin