fredag 16. september 2011

Bokhylle og strikkeskap

Bokhylle og klesvask

NRK P2 leter etter Norges fineste bokhylle, etter å ha sett noen av de flotte eksemplarene som vises her, skal jeg ikke påstå at min er den fineste, iallefall ikke med tørkestativet foran... Men jeg liker bokhylla, og det er system i rotet: mine romaner til venstre, mannens til høyre, selvsagt ordnet etter alfabetet. I midten har jeg filosofi, idehistorie, pedagogikk og samfunn, og litt diverse. Vi har alt for mange bøker, hylla er for liten, så noen bøker havner hos Fretex, eller i kjelleren, eller ligger i stabler her og der.

Hobbyskap

Må vise hobbyskapet i samme slengen, det har jeg plassert i en strategisk krok i stua. Her har jeg strikkebøkene og diverse hage- og interiørbøker, og masse hobbyblader og diverse strikkerelatert utstyr. Det må jeg jo ha for hånden.

Hvordan ser bokhylla di ut? Vis den fram!

Skal kanskje spandere et bilde til av bokhylla, her uten tørkestativet, det ble straks bedre!

Bokhylle

2 kommentarer:

  1. Ja her var det jo masse bøker. Jeg laget en bokliste over våre bøker i fjor. Kom til over 800 eksemplarer. Nå har jeg prøvd å selge noen, men det er ikke helt enkelt.

    SvarSlett
  2. Oi, så mange bøker. Vi har også mange bøker, men de er spredd rundt omkring. Vi har en enkelt hylle helt oppe under taket i stua. Da blir de ikke så dominerende. Det er greit for stua vår er ganske lita. Og så har vi laget mange hyller i trappa opp til andre etasje. Det er også plassbesparende.
    Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Så flott at du finner inspirasjon hos meg.
    Ellen :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin