lørdag 17. mars 2012

Blomstervotter

Blomstervott

Blomstervottene er strikket i Lamullgarn fra Rauma. Blomsterdiagrammet husker jeg ikke lenger hvor jeg fant, kanskje i ei gammel strikkebok? Jeg har strikket noen runder med tvebandstrikk i to farger som pynteborder. Nederst på kanten på den ene har jeg lagt opp i tveband, eller i alle fall prøvd. Jeg kan ikke metoden, og forsto ikke oppleggsmåten i boka jeg brukte som forklaring, så jeg har gjort det på min egen måte. Det er jo det som er moro med å strikke, improvisere litt og lære noe nytt?

Vottene ble påbegynt vinteren 2009, enkelte ting tar lenger tid enn andre. Jeg har brukt pinner nummer to, ikke favoritten akkurat, men man venner seg jo til det. Nesten synd det er vår her, men jeg får sikkert bruk for vantene neste høst.

Blomstervotten

12 kommentarer:

 1. Tvebandstrikk har jeg hørt om men aldri forsøkt, det ser en smule komplisert ut og er det sikkert også. Fint er det ganske sikkert og det gjorde seg godt på vottene dine. Kanskje det burde være en ny utfordring for meg?
  Votter får man ganske sikkert bruk for, men jeg håper det blir lenge til:)
  Flotte votter!

  SvarSlett
 2. Disse var lekre! Nydelig farger! Jeg kan heller ikke tvebandstrikk, men hadde vært morsomt å lære. Det blir nok bruk for vottene. Klarer ikke helt å tro at vinteren har sluppet taket.

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Å så vackra! Visst är det kul med tvåändsstickning. Den tekniken ger en så många nya möjligheter som man inte kan sticka på "vanligt sätt". Går just nu en 80 timmars kurs hos Handarbetets Vänner på Djurgården i Stockholm.

  SvarSlett
 4. Du er en racer på kule votter

  SvarSlett
 5. Det var staselige votter! Kjempefine!

  SvarSlett
 6. Nydelige votter. Elsker fargekombinasjonen :D

  SvarSlett
 7. Kjempefine vottar, og så strikka på såå tynne pinnar :) Tvebandstrikk høyrest spennande ut, og så flott som det er og. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 8. Kjempefine votter!!! Likte godt sammensetningen av mønstrene sammen med tveband!!

  SvarSlett
 9. Nydelig mønster og farge!

  SvarSlett
 10. for noen vakre votter!! fine farger var det også:)

  SvarSlett
 11. Staselege vottar! Flettekanten var prikken over i-en.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin