mandag 19. mars 2012

Siste par vanter ut...

Alle disse trådene...

Trådfesting er det kjedligste med hele strikkinga. Jeg er sikker på at den som starter et monteringsfirma for strikkeplagg, vil få oppdrag nok... Men sesongens to siste vottepar er fullført. Fingervantene har ligget som vrangborder to - tre år, men i vinter plukket jeg dem fram igjen. Bestemte meg for fingervanter i perlestrikk, men feilberegnet masketallet litt, så vantene ble altfor store.

Fingervanter i håndfarget garn

Mannen har litt større hender enn meg, så da ble vantene hans, sikkert gode å varme på hende når han sykler til jobb om morgenen. Jeg har stikket vantene i to tråds pelsull fra Holen ullverksted. Garnet er håndfarget og har flotte farger som er vanskelig å få fram på bilder. Pinner nummer 3.

 Fingervanter

Stripevottene er strikket i restegarn av Tykk alpakka fra DSA, Malabrigo, Alfa og Daletta i vrangborden. Jeg har strikka fra toppen og ned så langt garnet rakk. Pinper nummer 3,5, så votten er blitt ganske faste. De kommer til å tove litt, men garnet er mykt og varmt.

 Restegarnsvotter

4 kommentarer:

 1. Du er en racer med pinnene - flotte votter!

  SvarSlett
 2. Det er en stund siden jeg har vært innom deg, og jeg må si du har en flott produksjon, både av hansker, votter og genser!
  Koselig mimring om hva som har inspirert deg.
  Klem fra Nord-Troms!

  SvarSlett
 3. Ja det var fine og gode votter og vanter:))

  SvarSlett
 4. Nydelige hansker og flotte votter!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin