torsdag 11. juli 2013

Om å strikker igjen!

Småstrikk i fine farger

Etter en lang periode uten mye strikking, har jeg nå tatt fram pinner og garn igjen. Jeg har vært så heldig å få prøvestrikke votter for Torirot. Hun lager så fine og fargerike mønster, dette var spesielt fint og veldig morsomt å strikke. Fargene jeg strikket i ser dere over. Dessverre kan jeg ikke vise resultatet fram, mønsteret skal nemlig brukes som mysteriestrikk på Ravelry. Dere kan glede dere! Torirot har et annet vottemønster med i julimysteriet på Ravelry: En gåte på en måte. Kast dere rundt og bli med.

Mysterievotter

Jeg har prøvestrikket dette mønsteret også, og er kommet et lite stykke på vei på vott nummer to. Garnet er 2-tråds Sjølingstadgarn.

 Vaffelsokk og katt

Og for å vise at jeg har fullført noen prosjekter også, her er et par Vaffelsokker, strikket i Sisu på pinner 2,5.
 Vaffelsokker

Det blir mer mønsterstrikk framover. Christel Seyfarth har åpnet ny butikk i Skagen, og garn og strikkepakke ble med hjem fra Danmark. Utrolig morsomt å kunne plukke garn på kon og få nøstet opp akkurat så mye garn man vil ha av hver farge. (Ps: Dyrt! Mye billigere å handle på nett, men da ville jeg ikke fått med så mange fine farger på ei gang!) 

Mange strikketimer i disse posene

9 kommentarer:

 1. Jeg er spent på disse mysterievottene! Jeg planla å delta, men har enda ikke kommet igang. Så artig å få prøvestrikke! Garnpakken din var virkelig lekker -utrolig flotte farger.

  God Sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke for sent, Ina. Heng deg på :-)

   Slett
 2. Hyggelig å kunne være til insiprasjon! Det ser ut til at de hemmelige vottene blir mysteriestrikk i januar. Det er nå 100 ravelryprosjekter av "Gåte-vottene" (utrolig morsomt!), men det er fortsatt mulig å henge seg på. Og mønsteret er på norsk også nå:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gøy med denne votte-dilla nå midt på sommeren. Men det er jo herlig sommerlig med småstrikk da:-)

   Slett
 3. Og gåtevottene for juli blir så fine! Alle er i forskjellige fargekombinasjoner og alle blir like fine. Kjempegøy!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen!!

  SvarSlett
 5. Wow, så mye flott du tryller frem på dine pinner. Er mektig imponert over flotte plagg og mye mønster.

  Flott blogg! :)
  Eli Kristin

  SvarSlett
 6. Hei! Har du oppskriften på Hugin og munin vottene i voksen størrelse? Finner dem bare til barn i et par bøker. Ser du har strikket dem til voksen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har funnet oppskriften i votteboka til Annemor Sundbø, men der er de til barn, det er det jeg har strikket. Prøv å strikke med tykkere garn og pinner, så vil de passe til ei større hånd. Lykke til.

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin