søndag 17. mai 2009

Hipp hipp hurra

17. mai sløyfer

Grand Prix i bakgrunnen, og de siste 17. mai forberedelsene er gjort. Nå er brosjene i rødt, hvitt og blått klare. Har heklet flere forskjellige blomster, og montert dem enkelt sammen, slik at de kan demonteres og brukes som tøffelpynt når den store dagen er over.

Hekleblomster

6 kommentarer:

 1. Så lurt! En kjempegod ide dette!

  SvarSlett
 2. Hei, Judith!
  Nå har jeg kikket igjennom bloggen din, og det tok sin tid, så mye fint som du har laget! Det jeg falt spesielt for, var den grå, tøvde veska av lammeull, med blomster på - og den heklete håndarbeidskurven heklet av tykk hyssing. Jeg har lyst til å strikke og tove vesker (har prøvd), og jeg hekler en del i hyssing. Jeg setter deg på blogglisten min, ok?

  SvarSlett
 3. Så fine disse ble! Lurt at de kan brukes til andre ting etter 17. mai også. Du har masse fint i bloggen din og er kjempeflink til å bruke opp restegarn. Her var det masse inspirasjon å hente:-)
  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 4. Så fine mai blomster! Så lurt å kunne bruke de til andre ting også.

  SvarSlett
 5. De ble fine, og så lurt å demontere dem etterpå. Fin pynt på småting restewnav året også.

  SvarSlett
 6. Hei,

  Takk for besøket i bloggen min. Og tak for ros på skjørtet mitt. Jeg vet ikke om jeg er over det letteste. Skjørtet i seg selv er ganske lett. (Selv om det tok MANGE tusen masker før jeg fikk dreisen på det :P) Men det blir nok ferdig en gang :) Nå er jeg iallefall nede i 270 msaker i forhold til 320. Det er en trøst bare det ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin