søndag 14. mars 2010

Det strikkes og det strikkes

Framdrift protestskjerf

Det går framover med mannens protestskjerf. Strikkeprosjektet var ikke bare et 8. mars blaff altså. Planen er å strikke ei lang pølse, og å rekke opp annenhver maske, akkurat slik jeg lærte å lage skjerf da jeg gikk på barneforening. 

Framdrift lilla vest

Men det er litt framdrift på mitt lilla restegarnsprosjekt også. Her bruker jeg mange forskjellige garnkvaliteter: Silketweed fra Drops og Sjølingstad, Alpakka fra DSA og Drops, Finull og to tråds Sjølingstadgarn. Sjølingstadgarnet har akkurat samme farge som en av Wollmeisene, så kanskje jeg må strikke lange lilla strømper til?

11 kommentarer:

 1. Fine prosjekter.

  Jeg har aldri strikket skjerf som man skal rekke opp. Her må du ta bilder av prosessen og produktet. ;-)

  SvarSlett
 2. De skjerfene husker jeg fra barneskolen, og det er lenge siden... Den gang da vi strikket og sydde oss klær på skolen. (Sydde meg rød dongeribukse bl.a.) Gjør de det kanskje ennå?

  SvarSlett
 3. Jeg strikker og strikker jeg også, noen ganger føles det langt til målet. Gleder meg til sjalet er ferdig. :))
  ps:Ja, de strikker og syr på skolen idag også. ;))

  SvarSlett
 4. ble veldig nysgjerrig på det skjerfet! Rekke opp annenhver maske da blir det vel sånn ....rekkeoppmaskerting....haha, skikkelig bra forklart-not:-P

  den lillarestetoppen ser ut til å bli skikkelig stilig!

  SvarSlett
 5. Det der har jeg prøvd!
  Skjerfet blir langt og mykt og litt smalere!
  Det kommer til å bli fint!

  SvarSlett
 6. Trinn for trinn forklaring kommer, jeg lover! Det er enkelte ting man tror er barnelærdom for alle, men slik er det jo ikke. Skal forklare bedre straks mannen har strikket ferdig;-)

  SvarSlett
 7. STADIG IMONERT OVER PRODUKSJONEN DIN !! JEG ER FAST GEST HOSS DEG ,SYNES NESTEN DET ER NOE NYTT HELE TIDEN !BRUKER OGSÅ SIDEN DIN TIL Å GÅ VIDERE TIL ANDRE BLOGGER !
  TUSEN TAKK FORTITTEN !

  SvarSlett
 8. Ja, du strikker og du strikker! Produktiv dame må jeg si! Skikkelig imponert over at hele slekta nå er i gang! Han jeg bor sammen med påstår også hardnakka at han KAN strikke, men det har ikke blitt så mange synlige bevisene på det - som jeg har sett i alle fall... Jakka til Merete er i entråds lanolin, ja. Riktig gjettet! Strikk i vei. Vi snakkes;)

  SvarSlett
 9. så fine lillafarger :)
  Og artig med protestskjerf da! hehe :D

  SvarSlett
 10. Be mannen få fart på pinnene sine, for dette vil jeg se. Har aldri lært det der jeg iallefall.

  SvarSlett
 11. Uuuh! Spennende herreprosjekt! Jeg gleder meg som mange andre å se hvordan denne opprekkinen av annenhver maske fungerer.
  Kansje jeg skal kopiere og strikke overraskelse til min kjære, som også er ihuga fan av de røde spillerne.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin