fredag 12. mars 2010

Wollmeise

Wollmeise

Bursdager er fine greier, iallfall når det dukker opp noen ekstra penger å handle noe til seg selv for. At jeg kjøpte noen garnbunter var vel ingen bombe!

Garnet er Wollmeise, og på diverse blogger og strikkeforum blir det skrytt opp i skyene, det måtte jeg jo bare prøve. Jeg var så heldig å få kjøpt det gjennom Hobbyboden.

Garnet kjentes som bomullsgarn da jeg først tok i det, og det er ganske hardt tvunnet. De lilla buntene er 80% merino og 20% nylon, altså sokkegarn, de andre er 100% merino. Sokkegarnet har ni tråder, det andre har sju. Garnet er håndfarget og fargene er nydelige! Dette er ordentlig luksusgarn!

Jeg gleder meg til å strikke av det, det er alltid gøy å prøve noe nytt. Hva det skal bli, vet jeg ikke helt ennå. Sokker? Vest? Lue? Iallfall noe fint!

Jeg er veldig glad i ullgarn og har strikket mye i både Raumagarn og Sjølingstadgarn, derfor var det litt uvant at det var så glatt og fast. Måtte løsne litt på buntene, for å se hvordan det oppfører seg da.

Wollmeise

6 kommentarer:

 1. Blir sikkert noe fint du strikker av det. :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått bursdag og gratulerer med Wollmeise! Det kjennes ut som bomull ja, det er ikke den vanlige ullfølelsen. Blir spennende å se hva du strikker! :)

  SvarSlett
 3. Flott garn du har kjøpt. Eg har heller ikkje prøvd det garnet før. Er spent på kva du synest om det. Flink strikkegjeng du har! Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 4. Så fina nyanser!
  Och så morsomma snögubbar längre ner på sidan! Jag blev glad av att se dem!

  SvarSlett
 5. For en flott bursdagsgave :D nydelige farger :D

  SvarSlett
 6. Nydelege fargar. Eg ser at wollmeise nok må prøvast så eg er spent på kva du tykkjer.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin