fredag 15. oktober 2010

I det grønne...

Kragejakke

Når nettene blir lange og kulda setter inn, skal jeg sitte i min grønne jakke og tenke at til neste sommer, blir grasset atter grønt.

Det går bare så sakte framover...

I det grønne bak huset fant jeg et gresskar for et par uker siden. Det ligger fortsatt på kjøkkenbenken fordi jeg ikke helt vet hvordan det best kan brukes. Jeg liker sylta gresskar, men det veier åtte kilo, så det kan bli litt i overkant mye. Gode gresskartips mottas med stor takk.

Gresskar

13 kommentarer:

 1. jepp, noen ganger så er det bare slik at ting går treeeegt. Men kanskje du skal begynne på noe som går fort og greit ( noe som er mer lystbetont akkurat nå) og så veksle litt innimellom de her to..sette deg delmål at så langt på den grønne og så langt på det andre du har valgt.

  Når det gjelder gresskar så er jeg ikke så vel bevandret i det området, men jeg fant da noe på frukt.no..sjekk om det er noen av de oppskriftene som frister.

  http://www.frukt.no/oppskrift.aspx?artid=13181

  God helg :)

  SvarSlett
 2. Wow! For et digert gresskar! Hvis du ikke kommer på noe annet, kan du jo sylte det og dele ut glass til venner og kjente. Sikkert mange som blir glad for det :)
  Og da det gjelder strikketøyet; husk at det er ingen som spør hvor lang tid du har brukt, men hvem som har striket det!! I mellomtiden ser det ut som pus koser seg godt! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Takk for tips begge to! Både når det gjelder strikkeframdrift og grasskar. Fant ei fristene grasskarkake på den nettsida. Men jeg tror nok jeg har nok gresskar til å sylte flere glass også. Ikke noe dumt julegavetips det:-)

  SvarSlett
 4. Hva med en gresskar-cosy? http://blog.craftzine.com/archive/2010/10/craft_pattern_pumpkin_cozy.html


  :)

  SvarSlett
 5. En genial ide! Da gjør det ikke noe at gresskaret har feil farge - ifølge ungene - så lenge trekket er riktig. Gresskar er kjempeholdbare også, så lenge skallet ikke er ødelagt. Skal tenke litt på den, tror nemlig jeg har et par gresskar til som må høstes før kulda sette inn...

  SvarSlett
 6. Det var litt av et gresskar!!Hadde nok følt det litt overveldende slik som du gjorde, men mulig jeg hadde gjort som ovenfornevnt tips syltet gresskar og gitt til venner og bekjente til JUL:)Regner med vi får rapport om hvordan det endte med gresskarprosjektet!!

  SvarSlett
 7. Fiine, fiine puse-skatten da!!! Så nydelig grønnfarge det er på den jakka!!! Beklager, det eneste forslaget jegg har vedr gresskar- er sylta... Lage myye- og gi i gave, kanskje? Eller selge til sånne som meg som ikke har tålmodighet???
  Nyt den helt sikkert perfekte høst- lørdagen, hilsen fra meg

  SvarSlett
 8. He, he, godt å se at det er flere som har gode puse-u-hjelpere!

  Og nydelig farge på jakka.

  Og imponerende gresskar! Har ikke så mange forslag på oppskrifter, men ikke kast kjernene - de er glimrende å riste og strø over salat eller pasta!

  SvarSlett
 9. Ja av og til går ting litt tregt men det ser ut til at pus synest det er heilt greit!! Trur nok jakka di vert ferdig om ikkje så lenge, fin og god vert den nok og!! Ha ein fin laurdag:))

  SvarSlett
 10. Den jakka blir nok god og varm tenker jeg. Nydelig farge har den også:) Gresskaret er så fin i fargene at det er nesten galt å skjære i det.

  SvarSlett
 11. Stilig med gresskar. Eg har smakt gresskarsuppe ein gong. Det var riktig så godt.

  SvarSlett
 12. Herlig grønnfarge på jakken du strikker :) Har dessverre ikke noen erfaring med gresskar, men ser jo du har fått flere tips her, lykke til :)

  SvarSlett
 13. Herlige grønnfaarger både på garn og gresskar. Har prøvd å lage suppe av gresskar, men ble ikke så fornøyd med konsistensen. Men syltede gresskar er jo nydelig!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin