mandag 2. januar 2012

Sokker 2011

Sokkekavalkade 2011

1. Sokker med revehoder, 2. Sokker fra tåa og opp, 3. Paraphernalia sokker, 4. Restegarnsokker, 5. Sokker in action, 6. Lommetøfler, 7. Rødstrømper i Wollmeise, 8. Sokker i Zauberball, 9. Jaywaker

Jeg syns sokkene fra i fjor fortjente et eget lite innlegg. Fire av parene var en del av sokkealongen på Uformelt, (det burde blitt 12 forskjellige par, men det er en annen sak). Statistikken er ikke helt dårlig likevel: det ble ni sokkepar pluss to par tøfler, alle i forskjellige garntyper. Jeg er ingen komplisert strikker, men noe variasjon må jeg ha, nye garntyper er spennende. Jeg stikket også mine første sokkepar på pinner nummer 2, men det blir ingen gjenganger her på bloggen.

Årets morsomste strikk 2011 må ha vært restegarnsokkene. De gikk kjapt unna, for jeg bare måtte se hvordan neste stripe og neste stripe ble... Perfekt restegarnstrikk av de små restene. Mønsteret finner du her.

Restegarnsokker

I 2012 planlegger jeg å strikke færre sokker og flere votter, det ble ikke et eneste vottepar i 2011. Første vottepar ut blir med revehoder på. Nesten samme mønster som jeg brukte på sokkene til minsten i fjor. Boka Hønsestrikk er ikke utgått på dato i 2012 heller.

Revehoder

14 kommentarer:

 1. Hei. Så mye fine sokker. Strikker masse selv, men kan telle antall sokkepar på en hand, heldig dere som strikker sokker:) Fortsatt godt nytt strikkeår:)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikket. Både luene, småstrikk og sokkene. De revesokkene var jo bare så lekre!

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte sokkepar! :)

  SvarSlett
 4. Så mange flotte sokke par ,du strikket i 2011

  SvarSlett
 5. Wow! Så mange flotte sokker du har strikket! Flotte mønster og farger! Jeg skal straks i gang med å strikke sokker jeg også, men tror ikke det blir så mange som du har strikket!

  Ønsker deg et kreativt og flott år!

  SvarSlett
 6. Ja, her var det mange flotte par med sokker !
  Riktig godt nyttår til deg og dine :)

  SvarSlett
 7. Masse flotte lester du har laget!!!
  blir litt av et lager :-)

  Ønsker deg en fin dag videre
  Klem

  SvarSlett
 8. Jeg er så utrolig imponert over alt det du har laget..., votter, luer, sjal, jakker, pulsvarmere osv. Alt er så utrolig flott også!

  Du har vireklig vært produktiv i 2011!

  klem

  SvarSlett
 9. Masse flotte sokker her og mange fine luer og annet småstrikk også. Morsomt å se hvor mye forskjellig du har laget og gleder meg til å se hva du strikker i 2012! Godt nytt år! :)

  SvarSlett
 10. Godt nytt år! Mye flotte sokker og luer du lagde:)

  SvarSlett
 11. Jeg er ikke så god på sånne oppsummeringer, men jammen er det fint å se alle sokkene sammenstilt. Det blir litt imponerende å se alt hva man har produsert i løpet av et år.

  Ønsker deg et godt og kreativt nyttår!!

  SvarSlett
 12. Det er flotte sokker.
  jeg kan godt lide de er så farvestrålende :o)
  hilsen Mona

  SvarSlett
 13. Du har laga veldig mykje fint og nyttig i 2011! Eg synest det er så fint at skriv ned mønster på ting du lagar ut frå eige hovud, og at du linkar til andre mønster du brukar.
  Ha eit godt nytt strikkeår!

  SvarSlett
 14. Så Mange flotte sokkepar. Lykketil med votteåret!!. Ha en flott lørdag

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin