søndag 29. september 2013

Feil uten grønt

Dreaming of Provence

Det er gøy å sette sammen farger, noen ganger stemmer det, andre ganger blir det feil, slik som det grå i disse vottene. Da jeg kom på at jeg skulle strikke vottene var jeg langt unna en supplerende garnbutikk. Blant mine nøster av Finull og 2-tråds Sjølingstadgarn, var det ingen grønne rester som mønsteret foreslår, så jeg valgte grått som erstatning. Det ble helt feil! Det grå gir ingenting til de andre fargene.

Torirot lager de fineste mønster, og fargene hun setter sammen er herlig glade og inspirerende. Fargene i Provencevottene ville jeg aldri kommet på selv, de passer perfekt sammen.

Jeg viser den påbegynte votten mot grå og grønn bakgrunn, er du enig med meg i at grått må ut og grønt må inn?

Provence-lue

Noen garntyper må man ha et lite lager av, Finull er en av dem. Finull fins i mange fine farger og er supert blant annet til votter. Jeg faser ut alpakkagarnet, men disse restene skal bli lue. Måtte supplere med et gult nøste, så utfasingen av alpakka vil nok ta litt tid. Flaks for ungene, de liker garnet bedre enn jeg.

Luegarn

I Dalettaposen fant jeg også passende farger til Provencelue, det blir mer fargeglad strikk innimellom jobb og høstferiesysler.

Luegarn

1 kommentar:

  1. Jeg er enig i at du må bytte ut den grå med grønn. Ellers er jeg enig i at mønsteret er nydelig, jeg har det nemlig selv! ;D Og jeg har en hel pose finull! Og så langt kom jeg... :) En vakker dag skal jeg også strikke torgvanter. Prosjektene står i kø, jeg har egentlig ikke tid til å være på arbeid :D Lykke til med vantene, de blir kjempefine!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin