onsdag 11. september 2013

Grønn glede

DSCF4465

Grønn glede kan være så mangt, i dette tilfelle er det garn i den helt riktige spisse grønnfargen. Lua har lokket lenge, og i vinter var jeg på jakt etter grønn Daletta eller tilsvarende. Det var umulig å finne, men på forsommerens Danmarkstur fant jeg en perfekt grønnfarge hos Christel Seyfarth. Lua heter Greenvoe Fair Isle Tam. Jeg strikka ei tilsvarende lue i Daletta i vinter, den ble en favoritt. Garnet til Seyfart klør litt mer enn Daletta, så denne lua får jeg beholde selv.
 Greenvoe Fair Isle Tam

Luestrikkesesongen er endelig i gang, og det blir flere grønne luer etter hvert, for nå har Daletta kommet i den grønne fargen jeg lette etter. Dette skal bli Setesdalslue, da er boka til Annemor Sundbø gull å ha da.

Setesdalslue

6 kommentarer:

 1. Flott lue! Har savnet en ordentlig grønn fra Daletta. Sjekket fargekartet nå og så at det var gjort en del utskiftninger. Er det grønn #8255 du har der? Daletta er et favorittgarn til luer - godt å strikke med, holder fasongen og klør ikke.

  Fant forresten en finfin grønn fra Hifa også - Ask grønn (kald). Grønt er skjønt!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt riktig, Anne, fargen er 8255. Daletta er et supert garn, Fanatrøya mi i Daletta er en favoritt også, så det duger veldig bra i større plagg også. Takk for tips om Ask!

   Slett
 2. Den hue er rigtig flot. Jeg har straks fundet den på Ravelry :o)

  SvarSlett
 3. Knallfin lue. Og jeg elsker grønt!

  SvarSlett
 4. Åhhh elsker fargene på luen din. To av mine absolutte favoritter er jo lilla og gressgrønn.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin