lørdag 11. april 2009

Vårlue og maskesting

Vårlue

Spidermanngutten har fått vårlue i bomull, i samme farger som pynten på den blå raglangenseren. Jeg la opp 100 masker på pinner nummer 3 i Bambino bomull. Etter vrangborden la jeg ut 6 masker. I toppen fikk lua en hempe, så kan den henges på en knagg.

My creation
1. Edderkopp, 2. Raglangenser i bomull

Den blå raglangenseren fra forrige innlegg har fått giftedderkopp på skuldra, katt på lomma foran og en krokodille bak på ryggen. Spidermanngutten valgte motiver selv.

Krokodille

Mønster til alle figurene har jeg funnet i boka Hønsetrikk. Maskesting er vanskelig å få fint i bomullsgarn, syns det blir bedre i ull. Men gutten ble fornøyd, og det er jo hovedsaken, ellers vil det jo ikke bli brukt.

Bomullsgarn

Her er resten av bomullsgarnet, med diverse påbegynte småsaker og noen prøvelapper. Påskeutfordringen: fullføre, rekke opp det ubrukelige og å krympe resteposen. Har funnet noen gamle kjøkkentekstiler som skal rekonstrueres, så dette er igrunnen hyggelig påskepuslerier.

5 kommentarer:

 1. Ja her kan det bli masse spennende kan eg tenke meg! Kooos deg og nyyyt herlig ferie!

  Klem Vibbedille

  SvarSlett
 2. Stilig med den pynten og lurt å lage lue i samme farger. Vi har også funnet fram bomllsluene fra i høst, ser at noen begynner å bli litt små. Så da er det bare å finne fram garn og pinner! :o)

  Jeg er også veldig glad i raglangensre, absolutt best passform for små aktive mennesker.

  SvarSlett
 3. Kjempefin genser og lue. Fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 4. Den lua ble kjempetøff.

  Kjekt å se andre som har kastet seg over bomullsgarnet. Det føles veldig vårlig å ha bomull mellom hendene.

  SvarSlett
 5. Falt for den hempa i toppen - luer har ellers lett for å havne på gulvet. Artig med de små motivene på genseren, det er litt moro når barna kan få være med å bestemme.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin