lørdag 5. januar 2013

Det store votteåret

Bellas votter

Fjoråret begynte å slutta med votter. I romjula fikk jeg helt dilla på Bellas Votter og strikket tre par av dem. Nesten 9000 på Ravelry har strikket vottene, et meget populært mønster med andre ord, men det første gang jeg prøver meg på dem. Jeg valgte å strikke i Andes på pinner nummer 6, et godt garn og pinnevalg tror jeg.  Jeg strikket først et par lange votter etter originaloppskriften. De ble litt for lange syntes jentene i huset, derfor strikket jeg to par til, men kortere. Vottene jeg liker best, er de brune, der begynte jeg på ca. omgang 20 i mønsteret. Jeg kan godt anbefale oppskriften, tror det er en super første engelske oppskrift.

Bella

Under ser dere votteproduksjonen fra 2012 under ett. Det ble mange helt enkle votter i restegarn, men så er det også ofte de vottene som blir foretrukket her i huset også. Mine favoritter er revevottene på bildet i midten, de ble supre vintervotter. Jeg skal nok strikke meg et nytt par ei gang, den foreløpige oppskriften trenger å forbedres noe.

Dette var siste årskavalkadeinnlegg, nå er det 2013 som gjelder.

Votter 2012

1. Revevotten, 2. Enkle favorittvotter, 3. Revevotten, 4. Enkle votter, 5. Votter, 6. Rutete votter, 7. Blomstervott, 8. Restegarnsvotter, 9. Fingervanter i håndfarget garn, 10. Heklevotter, 11. De beste vottene, 12. Bella - kortversjon, 13. Bella

10 kommentarer:

 1. Flott votteproduksjon!
  Det er de enkleste vottene som slår an best her i huset også. Ja, det gjelder forresten alt - sokker, luer, skjerf og gensere.

  Bella-vottene har jeg også strikket mange par av. Det err en veldig bra modell, sitter godt på hånda, er varme og gode og fine å se på. Etter noen lange utgaver, endte jeg etter hvert på en halvlang variant, som den øverste din omtrent. Og det blir nok flere etter hvert også. Andes var et godt garnvalg, det skal jeg notere meg bak øret!

  God søndag!

  SvarSlett
 2. wow for en produksjon. flotte alle sammen.

  SvarSlett
 3. Der var det mange fine votter der! Jeg kunne virkelig tenkt meg er par Bella-mittens! Er de kompliserte?

  SvarSlett
  Svar
  1. De var overraskende enkle, kjør på! Mange gode tips å få på Ravelry om du står fast også.

   Slett
 4. Så flott votteproduksjon!
  Jeg har også forelsket meg i Bella-vottene, og de er som du sier overraskende enkle å strikke. Takk for tips om alternativt garn! Har fra en venninne fått tisp om å bruke tynnere garn og mindre pinnestørrelse for å lage votter til småfrøkener. Det skal jeg jommen prøve!

  SvarSlett
 5. Åh for en herlig samling. I tillegg til alt det andre - du er god!! Fine de Bella vottene - må jo være noe for meg også!!!

  SvarSlett
 6. Det var fine votter! Jeg liker å strikke pulsvarmere, og det er jo bare å få på en tommel og vips - så er det straks votter!

  SvarSlett
 7. Revevottane dine er utruleg kule!

  SvarSlett
 8. Flotte votter. Strikke det kan du :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin