torsdag 14. mai 2009

Lommetøfler

Lommetøfler med hekleblomst

Jeg var på strikkekafe på Setesdalsbanen for et par uker siden, der temaet var tøfler. Jeg skjønte fort at min tålmodighet ikke ville rekke til to bosniatøfler som vi kunne lære å strikke der, men nøyde meg med å strikke en prøvelapp på mønsteret. Selve mønsteret kunne jeg tenke meg å bruke til grytekluter for eksempel. Thorunn var også på strikkekafe, her ser dere bosniatøflene hennes.

Men det som var morsomt med strikkekafeen, var at mange hadde med seg forskjellige typer tøfler. Og jeg fikk hjelp til å strikke mine første lommetøfler. De er jo kjempesøte, og kjappe å strikke, da er det håp om at det kan bli to også. Har pyntet med helt enkle blomster, heklet i en rest Peer Gynt. Tøflene er stikket i 3-tråds Sjølingstad, på pinner nummer 3. Og de varmer godt.

Neste prosjekt burde kanskje være å strikke en gjestetøffel til, slik at jeg har par av dem også. Den ene kan skimtes i treet som et av nyttårsforsettene mine.

Lommetøfter med hekleblomst

7 kommentarer:

 1. Fine tøfler! Kjekke til gjestetøfler, ja!

  SvarSlett
 2. Så fine lommetøfler, og dekorativt med heklet blomst! :-)

  SvarSlett
 3. Så fine! Veldig dekorativt med den lille blomsten til pynt. Strikket slike for et års tid siden. Vi har hatt mye moro med dem - venner og kjente har fått gjette på hva det er. Og forslagene har vært mange og fantasirike - alt fra liten veske til truse....

  SvarSlett
 4. De ble kjempefine,forte å lage og lette å strikke.

  SvarSlett
 5. De ble kjempesøte!!!
  Og hekleblomsten gjorde virkelig susen - jeg må visst bare lære meg å hekle - lurer på om det er noen som kan hjelpe.... hint hint.... ;-)

  SvarSlett
 6. Oppskriften på Lommetøfflar er noko av det mest geniale eg har komt over ever...

  Desse var skikkeleg søte :D

  SvarSlett
 7. De var kjempesøte. Nydelige hagebilder også:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin