lørdag 2. mai 2009

Retro heklelue

Retro heklelue

Denne lua er ikke helt ferdig, men viser skjellmønsteret litt bedre enn den svarte i forrige innlegg. Lua er heklet i lamull med heklenål nummer 4,5. Fant en bedre måte å avslutte på, så jeg kommer nok til å gjøre litt om på den svarte lua. Liker mønsteret og det er morsomt å hekle.

Garnstudio reklamerte for billig garn hos alle sine forhandlere, så i dag har jeg kjøpt noen flere nøster Silke-tweed. Jeg liker garnet godt og har brukt det til mye. Dette skal bli en lang vest etterhvert. Ungene likte fletteluene jeg strikket i SilkeAlpakka i vinter. Til høsten blir det flere luer i garnet, småen valgte seg grønt og blått garn til si lue.

Garn

Jeg føler meg hensatt til åttitallet når jeg strikker på tunikaen til åtteåringen. Brukte disse fargene mye da, men så langt er hun fornøyd. Prøvde å spørre hvordan hun ville ha stripene, men det var akkurat det samme, bare det blir fint!

Tunika

7 kommentarer:

 1. Ser ut som du gjorde et kupp, takk for tipset om salg!

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Tusen takk for koselig hilsen i min blogg!
  Så knallfin den lua var! Det mønstret har jeg ikke prøvd meg på, så det skal jeg jaggu se å få gjort noe med:)

  Finfin søndagskveld til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 3. Wauw hvor er det en sej hue!! Og til sommer er den jo helt perfekt :)

  SvarSlett
 4. Hei, her var det mye fin hekling! Og den lua var kjempefint, men jeg likte godt nettet du hadde heklet også! HAr lagt deg til i blogglista mi, slik at jeg kan besøke deg senere også! :-)

  SvarSlett
 5. Lekker heklelue, likte godt både fargevalg og mønster.

  SvarSlett
 6. Silkealpakka er et kjempedeilig garn, helt enig.

  Den tunikaen du strikker til snuppa ligner på gensere jeg også strikket på åttitallet, i timene på gymnaset. Pastellstriper og båthals ;-)

  Ha en fin, fin onsdag!

  SvarSlett
 7. Mye gøy å se på her. Og innimellom er det kjekt å bytte teknikk, jeg får også dilla på hekling noen ganger. Det gir helt andre mligheter enn strikking.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin