onsdag 11. november 2009

Kan det bli for mye snakk om engler...

En liten engel blant oss

Denne lille engelen liker i alle fall jeg veldig godt. 5-åringen som hadde den med hjem fra barnehagen da han var liten (nå er han jo stooor). Han fikk nok litt hjelp med gipsen og glorien, men ansiktet har han definitivt tegnet selv, søtere kan det ikke bli.
Engelen er laget av en kjegle som det er festet gips rundt. Hodet er ei papirkule, håret er noen tråder tråd med sølv i, og som glorie er det brukt gullpiperensere. En gang hadde den også vinger av aluminiumsfolie, men de er falt av...

Engel

Denne engelen har jeg laget. Hodet er tovet av kardet ull, vingene er tovet hobbyfilt (fra museumsfabrikken), håret er lin og kjolen har jeg strikket av Vivaldi fra Drops. Enkelt arbeid, men den kan selvfølgelig pyntes opp.
Vil du se noen riktig fine strikka engler, ta en titt på Olavas blogg.

2 kommentarer:

 1. Slike sjarmerende engler kan det IKKE bli for mye av!Gipsengelen minner meg forresten om juleengelen som min bestemor hadde stående tv`n hver jul, Herr Gabrielsen... Laget av min onkel en gang på slutten av 50-tallet - og jeg tror din sønn har mer kunstnertalent en det min onkel hadde da han var på samme alder...;-)
  Ellers går det litt i engler her også... holder på å lære meg å hekle englemasker :-)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Søte engler :)
  Koselig når de små tar med seg selvlagede ting

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin