søndag 17. januar 2010

Lue med øreklaffer

Lue med øreklaffer

Øreklaffer på lua er gode å ha kalde vinterdager, på både store og små hoder. Jeg liker den klassiske litt spisse lua med øreklaffer. Begge disse luene er strikket i dobbel Tynn alpakka med pinner nummer 5.

Begge luene er strikket som helt vanlige glattstrikka luer uten vrangbord. På den øverste lua, som varmer venninna mi sitt hode, har jeg plukket opp masker til øreklaffer etter at lua var strikket. Øreklaffene er rillestrikket for at de skal varme litt ekstra. Deretter har jeg heklet ei runde med fastmasker rundt hele kanten.

Lua under er strikket på samme måten, men her har jeg heklet en forlengende kant med øreklaffer i en annen farge. Denne lua var gave til en ettåring. Han fikk flerfarga sokker også, de matcher dessverre ikke lua, men pytt!

Lue og sokker

9 kommentarer:

 1. Flotte luer, ser gode og varme ut i kulden.

  SvarSlett
 2. Flotte luer som erperfekt for denne vinteren her. :)

  SvarSlett
 3. Den ser ut til å varme godt i kulden - en god ide å strikke klaffene til slutt. Synes nok jeg drar kjensel på modellen...... Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Gode luer dette ja :-)
  Ørelappene trengs jammen meg nå i kulden.
  ha en fin dag :-))

  SvarSlett
 5. Øreklaffer er fint!
  (Og ettåringer bryr seg neppe om matchende farger:-) )

  SvarSlett
 6. Den øverste lua var kjempefin, og manglande matching gjer ingenting. Eg tar på meg det eg liker, og ser vel heller ut som ein malplassert fargepalett;)

  SvarSlett
 7. Gode luer du har strikket !
  Det er en koselig blogg du har !
  Flink å hekle er du også !

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin