mandag 5. april 2010

Hagen i april

Liljer in spe

Hagen er ikke særlig spennende akkurat nå, men tro det eller ei, her kommer det til å bli noen fantastiske liljer etterhvert. Gule, flotte liljer, bare vent og se, det kommer flere og flere liljer for hvert år. Disse spede spirene er mitt bidrag til Moseplassens konkurranse Frøken Vårfryd. Konkurransenavnet blir Frøken liljehåp.

Det eneste som kan hindre dem fra å vokse seg store og flotte, er Anna og Trampe. Bakhagen er nemlig kaninenes luftegård, og de sniker seg til å spise alt som stikker opp av jorda om våren hvis vi ikke passer på.

Kaniner

Men kaninene er jo søte da, og kaniner bør få løpe litt, ikke bare sitte i bur. Vinteren var lang for dem i år, så kaniner på løpetur i hagen er et vårtegn i seg selv. Kanskje det var kaninene jeg skulle meldt på som Frøken Vårfryd?

Trampe

9 kommentarer:

 1. Søte kaniner, forstår godt at de liker å komme ut å få løpe litt. Hærlig med blomster allerede da! Her er det fortsatt snø og vi må nok vente i alle fall en måned før vi ser noen løker titte frem. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Deilig med våren og alle spirene som har begynt å titte fram. Herlig med alle de fine dyrebildene du har tatt. Så moro det må være for barna med ordentlige påskekyllinger.

  SvarSlett
 3. Eg skal kryssa fingrane for liljene mot kaninene. Søte, men dei må klara seg med anna mat en blomespirer ;-)

  SvarSlett
 4. Du sier noe, de kaninene var jo riktig søte. Men syns nå du har det riktig vårlig i hagen, med snøklokker og det hele. Syns det er bare meg som har en hage full av snø, men det snur vel raskt. Ønsker deg en riktig god uke. Fine bilder du har tatt :-)

  SvarSlett
 5. Ja, din hage er mer vårlig enn min må jeg si. Jeg har en meter snø ennå jeg. Fint å se at våren kommer iallefall.

  SvarSlett
 6. Hei,
  helt tilfeldig at jeg 'datt' innom deg og er veldig glad for det. Mye spennende å se og ikke minst å lære. I en alder av 45 har jeg nettopp oppdaget strikkingen igjen etter maaaange år, har ikke strikket diden skoletiden.
  Har lagt meg som følger og håper det er greit!
  Hei fra meg:-))

  SvarSlett
 7. kaninsprett er vel vårfryd godt som noe det ja, både for kaninen og oss som ser på :)

  Kjempehyggelig at du og dine Liljehåp vil være med på konkurranse :D

  SvarSlett
 8. Herlig med vårlige bilder! Det begynner å hjelpe her også, ikke så mye snø igjen nå...

  SvarSlett
 9. Jeg synes absolutt at kaninen burde fått tittelen Frøken Vårfryd :) De storkoser seg nok ute i vårsolen og nyter friheten og det varme været. Nudelige var de :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin