onsdag 1. desember 2010

Jeg fryser ikke!

Tykk og varm vest

Vi blir tutet ørene fulle for tida om at det er så kaldt så kaldt. Og det er det jo, men med varme ullplagg holder man seg god og varm.

Vesten i Gjestdal Naturgarn (årgangsgarn) begynte jeg på i fjor høst, men selv om det var et enkelt arbeid som gikk radig unna med tykt garn og tykke pinner, strikket jeg den ikke helt ferdig før nå i november. Jeg har brukt pinner nummer 5 og 6, vrangborden er tre rette og tre vrange, ellers er vesten glattstrikket med raglanfelling.

Tykk og varm vest

Jeg som alltid strikker prøvelapp, gjorde ingen grundig jobb denne gangen, jeg regnet helt feil og bolen ble egentlig altfor stor. Men vesten er blitt veldig god og varm, og kragen som kan brettes opp er jeg veldig fornøyd med, kulda kan jeg ikke sutre over.

Tykk og varm vest

10 kommentarer:

 1. Ååå, såå deilig plagg? En sånn jakkevest er penest og mest behagelig da den ikke er for trang, flott er den!

  SvarSlett
 2. Denne må være kjempegod i disse dager, Så mye fibt og godt du strikker, takk for masse inspirasjon. OG det er kjekt det tar tid hos andre også ,-)

  SvarSlett
 3. Åååå den ser kjempegod ut og veldig fin!!

  SvarSlett
 4. Den ser god og varm ut - helt perfekt nå:) Nydelig farge.

  SvarSlett
 5. Denne får terningkast 6 hos meg! Det er så utrolig mye fancy&flott å se - særlig på Ravelry, f eks tykke ullgensere som sitter som pølseskinn og med dype utringninger, men hvor praktisk er det? Det er sånne plagg som dette man trenger når kulda setter inn!

  SvarSlett
 6. Ja den var jo kjempe fin- eg er veldig glad i den fargen.
  Klassisk og deilig!

  SvarSlett
 7. Kjempefin vest! Denne varmer godt på slike dager, syns du skal være veldig fornøyd. Den er akkurat passe stor også. Hærlig med ullklær, så lenge det ikke klør.

  SvarSlett
 8. Skjønner godt du ikke fryser:) Den var kjempefin!

  SvarSlett
 9. Den ble veldig fin! Halsen se herlig ut, og knappene likte jeg veldig godt!
  God helg! :-)

  SvarSlett
 10. Så deilig den ser ut. Varm på akkurat de rette stedene. Jeg fryser heller ikke i kulden - ull er et fantastisk materiale.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin