søndag 16. mars 2014

TuinDet er lite som skjer her på bloggen, men jeg ser av telleren at mange er innom likevel, kanskje det er på tide med ei lita oppdatering da? I løpet av årets to første måneder fullførte jeg sju luer, tre gensere og ei sauejakke. Kun sauejakka fikk bli med på bloggen, det syns jeg Tuin fortjener også. Bildene ble tatt mens det fortsatt var vinter i sør, nå er det vår, og hagen er full av snøklokker og krokus.

Tuin er strikket i Peer Gynt (årgangsgarn) på pinner nummer 4 og 4,5. Det fungerte overraskende godt, vanligvis er anbefalt strikkepinne på Peer Gynt 3,5. Selve mønsteret var morsomt å strikke, genseren er strikket fra toppen og ned og rundfellingen er formet ved å legge ut masker i selve blomsterkransen.


9 kommentarer:

 1. Veldig flott og litt annerledes genser! Og årgangsgarn er jo alltid imponerende.

  SvarSlett
 2. Kjempelekker genser. så flink du er. Har tatt meg en runde i bloggen din nå. Masse fint å se på.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kult mønster på genseren! Likte fargekomboen også. Lurer på om jeg har sett en blå versjon et sted?

  SvarSlett
 4. Oi, den fortjente virkelig et innlegg :) superfin!

  SvarSlett
 5. For en imponerende produksjon du har hatt de to første månedene av året. Nydelig genser du har laget. Likte bunnfargen veldig godt, og mønsteret var bare helt nydelig. Du strikker veldig pent.

  SvarSlett
 6. Nydelig Tuin, og veldig fin farge!

  SvarSlett
 7. Jeg er også imponert over hvor mye du har rukket på et par måneder. Utrolig flott genser, spennende mønster og ikke minst at du starter fra toppen. Jeg har enda ikke forsøkt meg på dette, men ser at mange gjør det. Kjempefin genser!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin