lørdag 15. mai 2010

I søpla med vinterdressen

Utslitt dress

I høst trodde jeg vi kjøpte kvalitet da vi kjøpte barnehagedress. Jeg tok feil! Dette er den dårligste dressen vi har hatt noen gang, den holdt ikke ut sesongen eigang!

Utslitt dress

Det ble flere hull, blant annet i baken. Og det som så ut som en forsterka bak, var bare juks, det var ingen stoff bak regnstoffet. Stoffet ble slitt og nuppete på lårene og ermene også.

Utslitt dress

Hempa i nakken røyk, glidelåsen gikk i toppen, så jeg måtte forsterke den, og det datt ut et par trykknapper.

Utslitt dress

Hempa under foten røyk også, men akkurat den hadde jeg ikke forventet skulle holde lenger, det er jo en slitedel.

Utslitt dress

Det eneste som holdt var hetta, den er like fin, men så ble den nesten ikke brukt heller.

Forventer jeg for mye av en dress? Eller hadde vi bare uflaks? Tidligere dresser har holdt flere sesonger, arvedressen var god å ha siste delen av sesongen i år. Tar gjerne imot ei anbefaling til neste høst, for årets Stormberg-dress er gått i søppla!

16 kommentarer:

 1. Så utrolig kjedelig!

  Reflexdressen til sønnen revnet tvers over kneet og har hull i rumpe og begge knær, og det var en dress som er brukt som en av to dresser (altså ikke i bruk hver eneste dag). Den holdt i fem måneder, ikke en hel sesong engang. Både Berge (der jeg har kjøpt den) og Reflex sentralt mener jeg har en overaktiv knott, og sier at sånn må man regne med.

  Jeg synes den iallefall må holde en hel sesong som en av to dresser.

  Endte med å kjøpe fjorårsmodell av Reimatec, de er ofte på salg på våren, eller på Finn.
  Reimatecdressen jeg har fra før er brukt i nesten to år uten at det synes at den er slitt.

  SvarSlett
 2. Jeg har kjøpt best i test dressen til Coop, det eneste som er synd med den er at man ikke kan ta ut foret. Og når det gjelder vanntetthet så er barnehage personalets erfaring at det ikke er noen dresser som holder uten at man enten impregnerer dem hver helg ;) eller at man rett å slett må ta regntøy utenpå. Den best i test dressen har det ikke blitt høl i og min krabat er av den overaktive typen til tider ( har i skrivende stund 4 eller 5 bukser jeg må lappe!) Lykke til i jakten på den rette dressen :)

  SvarSlett
 3. vettu hva det samme skjedde med vår dress men den varte bare i 2 mnd og var skogstad sin og av ren frustrasjon sende jeg mail til de og da fikk vi en ny i posten i løpet av en uke,kansje du burde prøve det med stormberg?

  SvarSlett
 4. Takk for tips om Reimatec og Coop! Bra reklame av Skogstad også, smart av dem å sende ny dress!

  Vår beste dress ble kjøpt på Bogerud i Oslo, den var i størrelse 92 og kjøpt for en billig penge. Fem år varte den her i huset, da ble den brukt som hoveddress av tre barn. Den fikk et nytt liv som ekstradress i et annet hjem, så den gjorde jobben sin.

  Klart det blir mer slitasje på dressene jo eldre ungene blir, men å skylde på at man har en overaktiv unge, det blir for dumt! De lager jo dresser for barn, barn er aktive!

  SvarSlett
 5. hei!
  jeg har ingen erfaring med hverken Skogstad eller Stormberg. De siste årene har jeg kun kjøpt ticket dress til datteren min. Den er jeg så utrolig fornøyd med. Synes nesten ikke at det har vært brukt, god og varm..., og man blir ikke våt i den heller. Den holder all fuktighet ute.
  Aberet er at den er knalldyr, 1500 til 1800.- pr. dress. Jeg har brukt å kjøpe på vårene for da er den gjerne på tilbud!

  Ha en hyggelig helg!

  SvarSlett
 6. Noe så kjedelig. Når man bruker mye penger forventer man jo også kvalitet.

  SvarSlett
 7. Vi har hatt Reimatec vinterdresser og Helly Hansen parkdresser til alle 3 ungene (15 år til nå som dressbrukere) og dette er dresser vi er fornøyde med og som kan arves. Reimatec vinterdresser varer i ca. 3 sesonger hos oss, Helly Hansen parkdresser (de uforede) har vi brukt i opptil 5-6 sesonger før de måtte kasseres. Vi har kommet fram til at billigkjøpene ogte blir de dyreste siden dressen da må skiftes ut oftere. Og vi har prøvd andre merker også altså, disse har vært i bruk som ekstradresser og vi har slitt ut merke etter merke :)
  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 8. Vi har brukt Troll sine dresser med uttagbart ullfôr de 3 første årene i barnehagen og vært superfornøyd! De tåler slitasje, er vannavvisende, lette og varme (på grunn av den gode ulldressen). Den første dressen vår er nå brukt som eneste vinterdress for både største- og minstemann, og er fullt brukbar for 1-2 sesonger til. Fullrost av samtlige barnehageansatte, spesielt når barna var små og holdt seg varme og tørre uansett!

  Størstemann har brukt Reimadressen sin to vintre nå, og vi er veldig fornøyd med denne også. Vi har i tillegg brukt bukse+ jakke fra FIX, men disse var av en mye dårligere kvalitet og buksa gikk det fort hull på. Jakken fikk raskt slitasje på glidelåsen, som ble treg før den ikke fungerte lengre.

  Reimabuksa hans som er brukt like lenge holder lenge ennå og kan arves.

  +Troll (Dress, jakke og bukse)
  +Reima (Dress og bukse)
  +Polarn O. Pyret (Jakke)

  -Fix (Jakke og bukse)

  SvarSlett
 9. Denne modellen har jeg prøvd, 2x. Begge holdt 2 uker.
  Nei, jeg holder meg også unna Reima Tec. Passer for små ikke-så-aktive barn, men ikke gytter som er overalt og prøver å skli ned grusbakken!
  Nei, gi meg en dress til 300,- i god nylon, og som kan erstattes når den går i stykker! Billig-saken er av merket X-cuse(!) og er klar for sesong 2.

  SvarSlett
 10. Jeg beklager at denne dressen ikke har holdt mål. Stormberg sine dresser er utviklet for å vare betydelig lenger enn tilfellet har vært med denne dressen.

  Vi har 3 års garanti på alle våre produkter, så dressen kan gjerne sendes inn til oss eller leveres i en av våre butikker, så får du en ny dress:
  http://www.stormberg.no/no/Infosenter/Kundeservice/Garanti/

  Den dressen du har kjøpt, heter Trylle:
  http://www.stormberg.no/no/Produkter/Barn/Barn1_7/Parkdresser/
  Trylle går om kort tid ut av vår kolleksjon.

  Hovedårsaken til at denne dressen erstattes av en ny modell, er at dressen er laget med vanntett PVC på knær og i baken.

  Det er to ulemper med PVC: Stoffet er ikke nedbrytbart og er derfor miljømessig uheldig å bruke. I tillegg har PVC begrenset slitestyrke, noe din erfaring er et eksempel på.

  Trylle dressen er en Norges mest solgte parkdresser, men den blir likevel erstattet av en mer slitesterk og miljø/klimamessig bedre dress.

  Siden du har dårlig erfaring med Trylle dressen, kan du gjerne velge en annen av våre dresser som erstatningsprodukt. Prisen på Trylle legges da til grunn for bytteforholdet.

  Bloggposten din var veldig konkret og informativ, og jeg har sendt mail til mine designere med tanke på forbedringsforslag.

  Jeg tar gjerne imot andre forslag til produktforbedringer, nye produkter m.m. på bloggen min:
  http://blogg.stormberg.no/post/Delta-i-Stormbergs-produktutvikling

  Beklager igjen feilene som var på dressen dere kjøpte i fjor høst. Vi selger mange tusen Stormberg parkdresser hvert år, og vi er opptatt av at både store og små skal være godt fornøyd med både kvalitet, funksjon og slitestyrke:-)

  SvarSlett
 11. så hyggelig kommentar fra stormberg! har selv kjøpt spotmann sin i år jeg. alt gikk veldig bra helt til minsten klatert over gjeret og satt fast. det er faktisk den dressen jeg har vært mest fornøyd med på mange år. hadde stormberg i fjort og gutten ble våt hele tiden,selv om jeg imprignerte!!!

  SvarSlett
 12. Ja, jeg ble veldig imponert over tilbakemeldingen fra Stormberg! Det kaller jeg god sørvis!
  Og jeg er veldig glad for alle gode tips jeg har fått i dag også. Kvalitet er viktig, både når det gjelder parkdress og ullplaggene som er under!

  SvarSlett
 13. Trolldressene er suverene.

  Ellers går det i Helly Hansen her i gården.
  ReimaTec holder ikke når det er mye lek uten snø.

  Andre merker har jeg vel egentlig ikke prøvd, har hatt noen andre, men det er bare som reserveklær.

  SvarSlett
 14. Troll-dressene er supergode, min særdeles spinnville fireåring har ikke klart å slite ut de han har arvet etter storesøsteren. Andre dresser er forbruksvare, har flere som ser ut som den du la inn bilder av.

  Imponert over at du fikk svar fra produsenten på blogginnlegget ditt!

  SvarSlett
 15. Stormberg følger virkelig med i hva som rører seg i sosiale medier. Bra!
  Det er klart en dress skal tåle mer enn dette.
  Her i huset tar vi alltid vare på kvitteringen ved kjøp av fottøy, ytterklær, sportsklær/utstyr, møbler, elektrisk etc. Det har vi spart MANGE TUSEN kroner på. Med kvitteringen for hånden er det veldig greit å oppsøke butikken og legge fram saken. Nesten uten unntak blir vi saklig behandlet og får god service. Varen reparert, ny vare eller pengene tilbake.
  Når det gjelder Stormberg har jeg kun erfaring fra turklær til store unger og meg selv, og der er jeg superfornøyd.

  SvarSlett
 16. Hei. Ser at du har vært virkelig uheldig med dressen din. Jeg har akkurat den samme dressen til min sønn og vi har nå brukt den for andre året på rad og den er ikke slitt i det hele tatt og vi er kjempe fornøyde med våres stormberg dress.
  Hadde jeg vært deg hadde jeg sendt enklage til stormberg for slik skal det ikke være.

  Eller så kan jeg anbefalle Reflex, Reima og Didriksson. Det er dresser som holder bra her i huset til to villtre barn.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin