lørdag 1. mai 2010

Litt for mange prosjekter på gang...

Hva skal dette bli?

Det er labert på strikkefronten for tida. Det mangler ikke prosjekter, i tillegg til nyttårforsettene har jeg enda noen til på gang. Innimellom jobb, rydde- og oppussingsprosjekter i heimen, kratt og løvetenner som vokser vilt i hagen, klarer jeg ikke helt å bestemme meg for hvilket strikke- og hekleprosjekt jeg skal slappe av med. Aller helst vil jeg begynne på noe nytt og mer spennende. Noen som kjenner seg igjen?

Skal jeg fortsette på veska i farga hyssing? Hyssing uten spenst og tykk heklenål sliter på håndleddene, og frister egentlig ikke. Bølgeteppet i staver er et enklere prosjekt, men omgangene er litt for lange...

Skal bli bølgeteppe

Aller først burde jeg lappe vårjakka mi i Silke-Tweed. Jeg var uheldig å dra ut en tråd da jeg plukka av ei pyntenål. Tomlene på vottene får pent vente til høsten, noen prosjekter haster heldigvis ikke.

Hullete

10 kommentarer:

 1. Slik er jeg også. Syns det er ok å ha mange prosjekter, da kan man variere ut fra humør og hva som passer for årstiden.

  SvarSlett
 2. Det kan bli litt mye av og til... Da er det lurt å "rydde" litt unna. Bølgeteppet ser jo fint ut! Tror ikke jeg hadde likt å hekle med hyssingen...

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. hei!
  jeg kjenner meg også godt igjen... Noen ganger kan det bli litt mange prsojekter, men jeg har evnen til å pakke de bort og "glemme" de til jeg plutselig finner de igjen... :O)
  Du har mye fint på gang... :O)

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Som trøyst kan eg vel hiva meg på og seie at det ligg nokre prosjekt her òg og lurer i kriker og kroker ;o)

  SvarSlett
 5. Jeg har det litt sånn jeg også. HAr kalrt å begrense meg til kun å strikke sokker sånn innimellom ( og en cardigan til meg selv), men det ser ut til at det iallefall gåt litt fremover på det å bli ferdig med påbegynte ting. Nå har jeg en hel haug med sokker og en jakke som det skal festes tråder på. Lykke til, er det krise, er det bare å rekke opp!

  SvarSlett
 6. Fine prosjekter du har på gang, kjenner meg igjen med fleire ting på ein gang!! Ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 7. du får se det posetive i mange prosjekerter. du har mange flotte ideer :-)

  SvarSlett
 8. Du har i hvert fall valgt veldig fine farger og fargekombinasjoner til prosjektene dine! Og så blir det gøy å se når de blir ferdige:)

  SvarSlett
 9. du er så absolutt ikke alene om dette fenomenet, av og til er det godt og kreativt å ha det slik, andre ganger bare kaos i hodet og dårlig samvittighet for alt man burde gjøre og alt annet man har mer lyst til å gjøre.
  Jeg begynner alltid med det jeg tror vil gå fortest, så føler jeg meg så produktiv etterpå.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin