søndag 2. mai 2010

Men noe blir fullført også...

Skjerf i syrinen

Takk for kommentarer på forrige innlegg, jeg er ikke alene om å ha litt for mange prosjekter på gang skjønner jeg. Men heldigvis blir noen ting ferdige også, mest småting, men likevel... Dette er resten av aprilproduksjonen. Skjerfet som vaier i syrinen, var et eldgammelt prosjekt, det var et av fjorårets nyttårsforsett, men bedre sent enn aldri! Det er heklet i 2-tråds Sjølingstadgarn og Finull. Det ble litt smalt, men til høsten kan det jo hekles bredere?

Det ble noen luer forrige måned også.

Småbaggy luer

Luene er strikket etter oppskriften til Passe baggy bomullsluer, men i tynnere garn, og er derfor blitt litt mindre. Den grønne og den blå er i tynn alpakka og de passer fint under sykkelhjelmen.

Vårlue i Petra-garn

Den hvite er strikket i DMS Petra. Et heklegarn jeg kjøpte litt for mye av for noen år siden og aldri fant noen måte å bruke på. Det er fin glans i garnet, men jeg strikket på litt tykk rundpinne, så det ble litt ujevnt, men ei helt grei vårlue likevel.

Vårlig alpelue i Mandarin Petit

Til slutt ei vårlig alpelue. Heklet etter min vanlige alpelueoppskrift, men siden jeg heklet med tynnere garn, la jeg ut noen flere masker mellom økningene.
Garn: Mandarin Petit. Heklenål: nummer 3,5.

Luesesongen er igrunnen slutt her sør, så luene er byttet ut med hagehatten jeg heklet i dongerigarn fjor. Den har vært perfekt i hagen i dag, har kranglet litt med løvetennene som tror de bor i plenen vår!

7 kommentarer:

 1. Så mykje flott du har laga. Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 2. så mye fint du har laget

  SvarSlett
 3. Ja her var det mange fine luer og eit flott sjal:))

  SvarSlett
 4. Så mye flott du har hatt på pinnene :)

  SvarSlett
 5. Du har jo gjort mye!
  Og noen tenner er helt OK å trekke :-), løvetenner!
  Ha en god maiuke!

  SvarSlett
 6. Det var da ikke så lite som var ferdig heller. Her går det også i mange paralellprosjekter - med mange fristelser som lokker og noen sokker med hull i som burde lappes, men som ikke frister. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. jeg elsker bloggen din, har du vakkert arbeid! Dine stoffer er svært detaljert.
  Min oversettelse er fra google, beklager hvis du ikke gjør det.
  Hilsener fra Montevideo, Uruguay.
  Ximena

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin