mandag 24. mai 2010

På lykke og fromme

På lykke og fromme

Å strikke på lykke og fromme er morsomt innimellom. Man starter med litt vellagret garn, en mer eller mindre god ide, strikkepinner som passer til garnet, og i dette tilfellet en topp å måle sånn ca. etter.

Håndspunnen silke

Garnet er håndspunnet silke. Jeg fikk det av en kollega som hadde vært i Nepal, men har liksom aldri funnet det helt riktige mønsteret til det. Nå blir det altså en liten topp. Jeg strikker fra toppen og ned, så langt garnet rekker er planen. Litt prøving må nok til underveis, for når man strikker på denne måten hender det at det blir litt feil. Fortsettelse følger.

7 kommentarer:

 1. Spennede å strikke på den måten. Håper vi får se det ferdige produktet :)

  SvarSlett
 2. enig med Beate,det blir spennende å se resultatet,herlig farge !!!

  SvarSlett
 3. Spennende.
  Jeg har også en del ymse garn som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til, i tillegg er det også som regel litt for lite til å bruke til noe som helst :-)

  SvarSlett
 4. Det har vore ei flink spinnerske som har spunne det silkegarnet, og det ligg nok maaange timars arbeid bak dei to spolane. Silke er heller ikkje enkelt å spinna. Fin struktur og fin glans i det. Skal bli kjekt å sjå resultatet :)

  SvarSlett
 5. Garnet ser flott ut og det vert spennande å sjå kva du skal lage:))

  SvarSlett
 6. så superfint garn. Det var et godt valg du har gjort. Du vil få deg en flott topp å i tillegg se hvor langt garnet rekker. :))

  SvarSlett
 7. Blir spennende å se hva det blir til.
  Høres ut som et spesielt garn, men typisk vanskelig å finne helt ut hva.
  Liker sånne se hva det blir prosjekter.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, det er alltid hyggelig:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin